vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

Felvételi pontszámok 2024

Kedves Tanulók!

A hozzánk jelentkező diákok ezen az oldalon kérdezhetik le a tagozatonkénti számolt összpontszámokat a tanulói azonosító megadásával.

Az Arany János Tehetséggondozó Programban résztvevő tanulók pályázattal nyertek felvételt, így az ő adataikat az adatbázis nem tartalmazza.

Ha valamelyik rész vagy összpontszáma rosszul került megállapításra, akkor kérjük hívják munkaidőben, de legkésőbb 2024. március 18-án (hétfő) 16 óráig a 45/410-045-ös telefonszámot.

Pontszámítás

Szerzett pontok: a felvételi eljárásban a központilag kiadott egységes, kompetenciaalapú feladatlapokkal megszervezett magyar nyelv (50 pontos feladatlap) és matematika (50 pontos feladatlap) írásbeli vizsga összesített pontszáma. Matematika tagozaton a matematika központi írásbeli eredményét súlyozottan vesszük figyelembe. A megszerzett matematika pontot 1,4-gyel szorozzuk. Így a maximálisan megszerezhető pontszám matematikából 70 pont. Humán tagozaton a magyar nyelv központi írásbeli eredményét súlyozottan vesszük figyelembe. A megszerzett magyar nyelv pontot 1,4-gyel szorozzuk. Így a maximálisan megszerezhető pontszám magyar nyelvből 70 pont. Minden más tagozaton 50 pont a megszerezhető maximum matematikából is és magyar nyelvből is.

Hozott pontok: A jelentkezések elbírálásában a felvételi vizsga mellett természetesen figyelembe vesszük az általános iskolai eredményeket is. A 7. osztály év végi és a 8. osztály félévi magyar nyelv és irodalom (a magyar nyelv és irodalom átlaga), történelem, matematika, idegen nyelv és egy választott természettudományos tantárgyból szerzett jegyek összegét számoljuk. A természettudományos tantárgy esetében a biológia, kémia, fizika, földrajz, természettudomány jegyek közül a legjobbat vesszük figyelembe mindkét félévben. Így összesen maximum 50 hozott ponttal rendelkezhet egy tanuló.

Keresés OM azonosítóval:

Loading