vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

Matematikai Tábor 2024. augusztus 12-16.

A Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete és a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium ebben az évben ismét meghirdeti a 2024/2025-es tanévben 7. és 8. osztályos tanulók részére a nyári matematika tábort.

Helye: Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium

(Kisvárda, Iskola tér 2.)

A hagyományosnak mondható, az idén 31. alkalommal megrendezésre kerülő matematikai táborban érdekes feladatokkal, újszerű megoldási módszerekkel ismerkedhetnek meg a tanulók. A 25 órás tábor utolsó napi versenyén eredményesen szereplők előnyt élveznek a gimnázium matematika tagozatára történő beiskolázáskor. A tábor vezetője: Demeterné Papik Judit tanárnő.

A foglalkozások naponta 8:00 órától – 13:00 óráig tartanak.

A regisztrációs díj 10 000 Ft, mely összeget a tábor megkezdésekor kell befizetni, tekintettel arra, hogy a tábor minimális pályázati támogatásban részesült.

A tábor végén feladatmegoldó versenyt szervezünk, a sikeresen szereplő tanulókat díjazásban részesítjük. Valamennyi tanuló részére a foglalkozások után ebédet biztosítunk. A tábor hivatalos megnyitására 2024. augusztus 12-én (hétfő) 7:30-kor kerül sor a gimnázium dísztermében.

Jelentkezési határidő: 2024. június 30.

Jelentkezési lap kérhető az általános iskolákban, levélben vagy személyesen a gimnázium titkárságán, illetve letölthető itt. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében kívánjuk elbírálni. Tervezett létszám 25 fő. A jelentkezési lapokat a Bessenyei György Gimnázium titkárságára kell eljuttatni.

További részletes információ: Marczinkó István 70/635-1684 telefonszámon.

Loading