Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

“Apró cseppekből lesz a zápor.”

Tisztelt Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk új honlapján. A fennállásunk 110. évfordulóját többek között ezzel a megújult külsővel is meg kívánjuk ünnepelni, azonban a tartalomban sokkal látványosabb lesz a változás. Türelmet kérünk, mert az új írások feltöltése jelenleg is folyamatban van. Ez úton is szeretném megköszönni a munkatársaimnak, a különböző tehetséggondozó műhelyek, a jelenleg is futó projektek felelőseinek, hogy az iskolánk iránt érdeklődő tanulók, szülők, a külvilág számára az eredmények bemutatása mellett megfogalmazták az általuk gondozott terület pedagógiai koncepcióját is.

Természetesen az itt található oldalaink sok hasznos és praktikus információval is fognak szolgálni, azonban tudomásul kell vennünk, hogy a közösségi oldalak népszerűségével, interaktivitásával nem tudjuk felvenni a versenyt. Ezért azt a megoldást választottuk, hogy a hivatalos Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk tartalmát is a portálunkba integráltuk, miközben erről a helyről a korábbi weboldalunk is elérhető.

Kedves Látogató!

Kívánom, hogy érezze otthon magát régi-új iskolánk digitális világában. Eredményes böngészést, kellemes időtöltést kívánok!

Összes megtekintés 1,364 , Napi megtekintés 2