vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

TERMÉSZETTUDOMÁNYI TÁBOR 2023. augusztus 21-25.

A Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete és a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium ebben az évben meghirdeti a 2023/2024-es tanévben 7. és 8. osztályos tanulók részére a nyári természettudományi tábort.

Helye: Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium

(Kisvárda, Iskola tér 2.)

Az idén negyedek alkalommal megrendezésre kerülő természettudományos táborban újszerű megfigyelési módszerekkel, korszerű laboratóriumi eszközökkel ismerkedhetnek meg a tanulók. Az élményszerű tanulásra épülő 25 órás tábor utolsó napi versenyén eredményesen szereplők előnyt élveznek a gimnázium természettudományi tagozatára történő beiskolázáskor. A részvevő diákok naponta egyszeri meleg étkezésben részesülnek. A tábor szakmai vezetője Dr. Koncz Gábor szaktanár.

A foglalkozások naponta 8:00 órától – 13:00 óráig tartanak.

A regisztrációs díj 10 000 Ft, mely összeget a tábor megkezdésekor kell befizetni, tekintettel arra, hogy a tábor minimális pályázati támogatásban részesült.

A tábor végén feladatmegoldó versenyt szervezünk, a sikeresen szereplő tanulókat díjazásban részesítjük. Valamennyi tanuló részére ebédet biztosítunk. A tábor hivatalos megnyitására 2023. augusztus 21-én (hétfő) 8.00-kor kerül sor a gimnázium dísztermében.

Jelentkezési határidő: 2023. június 30.

Jelentkezési lap kérhető az általános iskolákban, levélben vagy személyesen a gimnázium titkárságán, illetve itt letölthető. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében kívánjuk elbírálni. Tervezett létszám 25 fő. A jelentkezési lapokat a Bessenyei György Gimnázium titkárságára kell eljuttatni.

További részletes információ: Marczinkó István 30/816-0515 telefonszámon.

Loading