vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

TWIST (a nyelvtanulásban) OLIVER Kisvárdán

Az ARTED NET színtársulat legújabb produkciója, az “Oliver Twist” színpadi adaptációja, méltán aratott sikert a kisvárdai közönség körében. Ez a rendhagyó előadás nem csupán egy szórakoztató színházi élményt nyújtott, hanem egyúttal egy izgalmas lehetőséget kínált a nyelvtanulásra is. Az ARTED NET egyedi megközelítése a színházi világnak nem csak a hagyományos szórakoztatásra koncentrál, hanem oktatási célokat is szolgál. A “Twist Oliver” című előadásuk ezt a koncepciót tökéletesen tükrözte. A nézők egy izgalmas utazásra indulhattak, az előadás nem csupán az angol nyelv autentikus kiejtését kínálta, hanem egyúttal lehetőséget biztosított a nézőknek arra, hogy saját nyelvtudásukat is felmérjék és fejlesszék.

A rendhagyó előadás különlegességét az adta, hogy mindössze öt színész alakította a különböző karaktereket. Az interaktivitásnak köszönhetően a nézők személyes kapcsolatot alakíthattak ki a szereplőkkel, és közelebb kerülhettek a cselekményhez. Az előadásban a társulat hű maradt az eredeti regényhez, és képes volt életre kelteni az 1840-es évek londoni hangulatát. A színpadi események, a karakterek gazdag jellemrajza és az izgalmas fordulatok mindenkit magával ragadtak, legyen az diák vagy tanár.

A kivételes élmény nemcsak szórakoztató kikapcsolódást nyújtott, hanem egyúttal emlékezetes és hasznos nyelvtanulási tapasztalatot is adott mindazoknak, akik részt vettek rajta. Az ARTED NET újabb sikerrel bizonyította, hogy a színház és a nyelvtanulás tökéletesen összeolvadhat, és együttesen izgalmas, tanulságos élményt teremthet.

Köszönjük a kisvárdai iskolák támogatását és részvételét az előadáson!

Angol nyelvi munkaközösség

Loading