vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

Felvételi tájékoztató

Kedves Felvételiző!
Örömmel vettük, hogy a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégiumban szeretnéd megírni a központi felvételi vizsgádat.
Tájékoztatunk, hogy a felvételi vizsgára 2022. január 22-én (szombaton) kerül sor 10.00-órától. A vizsga előtt 30 perccel kell megjelenned a vizsgabehívón szereplő tanteremben.
A tantermek közül a 001, 004, 005, 007, 009 a földszinten található, a 100-zal kezdődő teremszámú termek az első emeleten, a 114 és 115. termet a tornaterem felőli lépcsőn közelítheted meg, a 200-zal kezdődő teremszámú termek a 2. emeleten, míg a 300-zal kezdődőek a harmadik emeleten találhatóak.
A szülők az iskola bejáratáig kísérhetnek benneteket, az iskolába nem jöhetnek be!
Iskolánkba három bejáraton lehet belépni:
Simonyi utca felőli bejárat (Party ételbár),
Főbejárat (Bessenyei utca felől),
Atlétikai Centrum felől (Bessenyei utca felől).
A járványügyi helyzetre tekintettel az iskolába csak maszkban, testhőmérséklet mérés után lehet belépni. Az épületbe történő belépéskor kérjük, hogy mindenki fertőtlenítse a kezét! A mosdókban és a vizsgateremben is elhelyezünk pumpás kézfertőtlenítő gélt.
A felvételi során körzőt, vonalzót és szögmérőt használhatsz. A feladatlapot tollal (kék vagy fekete színű) kell kitölteni, a rajzokat ceruzával kell elkészíteni. Feltétlenül hozz magaddal személyi igazolványt vagy diákigazolványt.
Először az anyanyelvi (45 perc), majd a matematika (45 perc) teszt megírására kerül sor. A két feladatlap kitöltése között 15 perc szünetet tartunk.
Eredményes felkészülést és sok sikert kívánok!

Loading