vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

Nyílt hét a Besiben

Kedves Érdeklődő!

Intézményünk, a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium az idei tanévben 2021. november 8-12. (hétfő-péntek) között szervezi hagyományos nyílt napjait. Az érdeklődő tanulókat, tanáraikat és szüleiket minden reggel 8.00-ig várjuk a Díszteremben rövid igazgatói tájékoztatóra.

Ebben a tanévben rendhagyó módon mutatjuk be az iskolánk képzéseit, tehetséggondozó lehetőségeit. A tanulókat a szervezők kiscsoportokban kalauzoljuk végig, melynek során mindenkinek alkalma lesz betekinteni a gimnáziumban folyó sokszínű munkába. Az interaktív, nyolc helyszínen zajló program 13 óráig tart.

Az intézmény területére csak egészséges tanuló léphet be saját védőeszközben (maszk), a portánál hőmérsékletmérés és kötelező kézfertőtlenítés vár a látogatókra.

2021. november 12-én (pénteken) szülői értekezleteket tartunk a Díszteremben 15.00-tól várjuk azokat, akik idegen nyelvi, matematikai, humán és reál, ill. általános tantervű képzéseink iránt érdeklődnek. Az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezni szándékozó tanulókat, szüleiket is tájékoztatjuk a pályázati tudnivalókról.

A szükséges információ iskolánk honlapján (www.besi.hu) is elérhető, de a megyei pályaválasztási kiadványban is megtekinthető. Az Arany János Tehetséggondozó Program pályázati felhívása és a benyújtáshoz szükséges adatlapok, nyilatkozatok letölthetők a www.ajtp.hu oldalról.

Emlékeztetni szeretnénk Önöket a 2021/2022. tanév középfokú felvételi eljárásának néhány fontosabb dátumára:

2021. 12.03.               a tanulók jelentkezése az egységes írásbeli vizsgákra és

2021. 12.10.               az AJTP pályázatok benyújtása a középiskolákba,

2022. 01. 21-23.         AJTP beválogatás

2022. 01.22.               írásbeli felvételi vizsga magyar nyelvből és matematikából

                                         (9.30h gyülekezés iskolánkban),

2022. 02.07.               értékelő lapok átvétele, dolgozatok megtekintése,

2022. 02.18.               a jelentkezési lapok beérkezése a középiskolákba,

2022. 03.16.               ideiglenes felvételi jegyzék nyilvánosságra hozatala.

Szeretnénk minél eredményesebben megszervezni és lebonyolítani a nyílt tanítási hét programjait, ezért kérjük, hogy szíveskedjenek e-mailben jelezni, hogy melyik napon érkeznek hozzánk a tanulók (szülők, kollégák) A kitöltött jelentkezési lapot, melyet mellékelten küldünk, 2021. november 5-ig kérjük eljuttatni a besiposta@besi.hu címre, legkésőbb a látogatást megelőző napon 10 óráig!

Egyéni jelentkezéseket is fogadunk!

Reméljük, érdeklődésüket sikerült felkeltenünk, és minél nagyobb számban vesznek részt nyílt napjainkon.  Amennyiben a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé képzéseinkről online módon adunk tájékoztatást

Kisvárda, 2021. november 2.

Tisztelettel:

                                                                                                     Bíró Gábor

                                                                                                      igazgató

Loading