vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

MATEMATIKAI TÁBOR 2022. augusztus 22-26.

FELHÍVÁS

A Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete és a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium ebben az évben ismét meghirdeti a 2022/2023-as tanévben 7. és 8. osztályos tanulók részére a nyári matematika tábort.

Helye: Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium (Kisvárda, Iskola tér 2.)

A hagyományosnak mondható, az idén 29. alkalommal megrendezésre kerülő matematikai táborban érdekes feladatokkal, újszerű megoldási módszerekkel ismerkedhetnek meg a tanulók. A 25 órás tábor utolsó napi versenyén eredményesen szereplők előnyt élveznek a gimnázium matematika és természettudományi tagozatára történő beiskolázáskor.

A részvételi díj 12 000 Ft, mely összeget a tábor megkezdésekor kell befizetni, tekintettel arra, hogy pályázati támogatásban a tábor nem részesült.

A tábor végén a feladatmegoldó versenyt szervezetünk, a sikeresen szereplő tanulókat díjazásban részesítjük. Valamennyi tanuló részére az utolsó napon ebédet biztosítunk. A tábor hivatalos megnyitására 2022. augusztus 22-én (hétfő) 8.00-kor kerül sor a gimnázium dísztermében.

Jelentkezési határidő: 2022. június 20.

Jelentkezési lap kérhető az általános iskolákban, levélben vagy személyesen a gimnázium titkárságán, illetve ide kattintva letölthető. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében kívánjuk elbírálni. Tervezett létszám 25 fő.

További részletes információ: Marczinkó István 30/816-0515 telefonszámon.

Loading