vipgayporn.org filesmonsterclub.net
Amit mi adni tudunk, az örökre megmarad.
 

TERMÉSZETTUDOMÁNYI TÁBOR 2022. augusztus 22-26.

FELHÍVÁS

 

A Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete és a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium ebben az évben meghirdeti a 2022/2023-as tanévben 7. és 8. osztályos tanulók részére a nyári természettudományi tábort.

Helye: Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium (Kisvárda, Iskola tér 2.)

Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő természettudományos táborban újszerű megfigyelési módszerekkel, korszerű laboratóriumi eszközökkel ismerkedhetnek meg a tanulók. Az élményszerű tanulásra épülő 25 órás tábor utolsó napi versenyén eredményesen szereplők előnyt élveznek a gimnázium matematika és természettudományi tagozatára történő beiskolázáskor. A részvevő diákok naponta egyszeri meleg étkezésben részesülnek. A tábor szakmai vezetője Dr. Koncz Gábor szaktanár.

A részvételi díj 12 000 Ft, mely összeget a tábor megkezdésekor kell befizetni, tekintettel arra, hogy pályázati támogatásban a tábor nem részesült.

A tábor végén a feladatmegoldó versenyt szervezetünk, a sikeresen szereplő tanulókat díjazásban részesítjük. Valamennyi tanuló részére az utolsó napon ebédet biztosítunk. A tábor hivatalos megnyitására 2022. augusztus 22-én (hétfő) 8.00-kor kerül sor a gimnázium dísztermében.

Jelentkezési határidő: 2022. június 20.

Jelentkezési lap kérhető az általános iskolákban, levélben vagy személyesen a gimnázium titkárságán, illetve ide kattintva letölthető. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében kívánjuk elbírálni. Tervezett létszám 25 fő.

További részletes információ: Marczinkó István 30/816-0515 telefonszámon.

 

Loading